Existand pe piata din 2007, firma Seucolor are peste 10 ani experienta in domeniul vopsirii in camp electrostatic si al sablarii.

Pentru a garanta servicii de calitate inalta, in conformitate cu standardele din domeniu, firma Seucolor foloseste o linie de vopsire in camp electrostatic moderna si respecta un proces tehnologic al vopsirii cu pulberi in camp electrostatic bine definit: incepand de la pregatirea suprafetei, continuand cu vopsirea propriu-zisa, polimerizarea si incheind prin efectuarea riguroasa si individuala a controlului final pentru fiecare piesa vopsita.

Brosura
Despre Seucolor

Descarca

Linia tehnologica moderna si calitatea profesionala a personalului garanteaza rapiditatea si calitatea executarii lucrarilor. Clientii nostrii apreciaza promptitudinea cu care abordam fiecare lucrare si se pot baza intodeauna pe un timp scurt de finalizare al lucrarilor.

De ce sa alegi Seucolor?

Promptitudine

Clientii nostrii apreciaza promptitudinea cu care abordam fiecare lucrare si se pot baza intodeauna pe un timp scurt de finalizare al lucrarilor.

Calitate

Linia de vopsire in camp electrostatic moderna, procesul technologic si profesionalismul personalului garanteaza servicii de calitate.

Experienta

Firma Seucolor are peste 9 ani experienta in domeniul vopsirii in camp electrostatic si al sablarii.